Menuen fastsættes af kokken!
Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange med tilberedning.
Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.
Det bliver onsdage vi afholder tilberedning af vildt.
Datoer er: onsdag d. 18. januar, d. 15. februar, 15. marts og endelig onsdag d. 15. november, alle fire gange fra 17.30 til 21.30.
Den tredje gang (marts måned) kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.
Prisen for alle fire gange (inklusiv din gæst i marts) bliver 550 kr.
Husk drikkevarer til eget forbrug.
Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568, Mobilepay nr. 1888bl, senest d 11. januar.
Der er max 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.
Med god appetit hilser
Poul Erik Poulsen
Omtale
Sidste gang med Tilberedning af vildt for i år.
Kokkene mødet talstærkt op, fik fordelt opgaverne med hår hånd til hvilke gruppe vil skulle være i af Mette.
En fantastisk forret med Kartoffelsuppe m. porre og bacon/knas.
Hovedretten var Vildsvinebøffer i ovn, en sauce der skal prøves, dertil kartoffelmos med selleri og gulerod.
Dessert Bagt æblekage m. smuldre dej, cremefraiche - så kunne vi heller ikke mere!!
Det var en aften med maveonde da vi tog hjem, til natlig hvile, håber ikke der var for mange med maveproblemer – vi kan jo ikke stoppe, når det smager så godt!!
Hent alle opskrifterne