Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole, her sidste gange med tilberedning for i år
Det bliver onsdag vi afholder Tilberedning af vildt dato er 12/11 fra 17.30 til 21.30
Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!
Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.
Husk drikkevarer til eget forbrug!
Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Poul Erik tlf. 4018 7568.
Når der er betalt, er du endelig tilmeldt
Der er max 16 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt
PS: Er du forhindret i at møde op, så sig endelig til i god tid, da der måske er en der vil afløse dig for aftenen
Med god appetit hilser
Karsten Sølvhøj & Poul Erik Poulsen
Omtale
4. gang med Tilberedning af vild er nu slut for 2024
Der var nok at se til på alle holdene, men meget hyggeligt
Menu:
Forret, Tunroulade med spinatbund og flutes
Hovedret, pariserbøf
Dessert, pæretærte med creme fraiche
Snaks, brændte mandler og salt mandler
3 retter med dejlig mad, og en god snaks.
Vi glæder os til sæson 2025
Tak for en god aften, med madkunsten i højsæde
Kokke hilsner fra
Mette, Karsten og Gordon