Tilberedning af vildt

12. november

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole, her sidste gange med tilberedning for i år

Det bliver onsdag vi afholder Tilberedning af vildt dato er 12/11 fra 17.30 til 21.30

 

Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.

Husk drikkevarer til eget forbrug!

 

Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Poul Erik tlf. 4018 7568.

Når der er betalt, er du endelig tilmeldt

Der er max 16 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt

PS: Er du forhindret i at møde op, så sig endelig til i god tid, da der måske er en der vil afløse dig for aftenen

 

Med god appetit hilser

Karsten Sølvhøj & Poul Erik Poulsen

Omtale

4. gang med Tilberedning af vild er nu slut for 2024

Der var nok at se til på alle holdene, men meget hyggeligt

 

Menu:

Forret, Tunroulade med spinatbund og flutes

Hovedret, pariserbøf

Dessert, pæretærte med creme fraiche

Snaks, brændte mandler og salt mandler

 

Hent alle opskrifterne

 

3 retter med dejlig mad, og en god snaks.

Vi glæder os til sæson 2025

 

Tak for en god aften, med madkunsten i højsæde

 

Kokke hilsner fra

Mette, Karsten og Gordon

16. januar

Omtale