Tilberedning af vildt

21. januar

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder selv igen i år, tilberedning af vildt på Barrit skole med tre gange.

”Kokken” Gordon Skov, vil hjælpe til med indkøb, information osv. Der vil være opskrifter til alle.

 

Menuen fastsættes af kokken.

· januar er det Hans Peter

· februar er det Michael B.

· marts er det Poul Erik P.

 

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.

 

Det bliver tirsdage vi afholder tilberedning af vildt.

Datoer er: d. 21. januar, d. 18. februar og den 17. november, alle gange fra 17.30 til 21.30.

 

Den sidste gang kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 450 kr.

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d 8.januar.

Der er max 12 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

Med god appetit

Poul Erik Poulsen.

Omtale

Så startede madlavnings holdet op igen d 21 januar.

Der er ikke så meget udskiftning på holdet så alle kender hinanden og hvad de forskellige er gode til.

Her første gang var det hp der var chef kok så han lægger opskrifter op, så folk kan se hvad de går glip af.

En dejlig aften og næsten ingen røg i køkkenet.

 

Hent alle opskrifter

 

Mvh

Poul Erik Poulsen

16. januar

Omtale