Tilberedning af vildt

15. november

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Menuen fastsættes af kokkene:

D. 18. januar v. Brian D. Pedersen & Torben Klærke

D. 15. februar v. Michael Brogaard

D. 15. marts v. Henrik Mikkelsen

D. 15. november, Kokken Poul Erik Poulsen

 

Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange tilberedning.

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.

 

Det bliver tirsdage vi afholder tilberedning af vildt.

Datoer er: tirsdag d. 18. januar, d. 15. februar, 15. marts og endelig tirsdag d. 15. november, alle fire gange fra 17.30 til 21.30.

 

Den tredje gang (marts måned) kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

 

Prisen for alle fire gange (inklusiv din gæst i marts) bliver 550 kr.

 

Vil du gerne med for at prøve en gang eller to, så ring til PEP og aftal, hvornår det kan passe at være med.

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d 11. januar.

Der er max 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

God appetit hilser

Poul Erik Poulsen

Omtale

Så fik vi rundet madlavnings af for i år.

Vi var 9 fremmødte der gik til den med at få lavet noget god mad ud af fasaner.

 

Det bliv til en lækker forret med fasanlår og svampe sovs på et stykke ristet franskbrød mums det var godt.

Hovedretten var fasanbryster med alt tilbehør og go' sovs.

Så til slut fik vi bagte blommer med is og krymmel.

 

Så vi var færdig ved 22 tiden så da rullede vi hjem for at slå mave.

Tak for indsatsen i år vi prøver til igen næste år.

Velbekomme.

 

Er der forslag til, hvad vi skal prøve at lave så sig frem.

 

Mvh Poul Erik.

 

 

Hent alle opskrifterne.

16. januar

Omtale