Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange med tilberedning.
Det bliver onsdage vi afholder Tilberedning af vildt, d. 17/1, 14/2, 13/3 og 13/11 fra 17.30 til 21.30
Den tredje gang (marts måned) kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.
Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!
Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.
Prisen for alle fire gange (inklusiv din gæst i marts) bliver 550 kr.
Husk drikkevarer til eget forbrug
Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Gordon tlf. 4019 5320. Betaling på Mobilepay nr. 1888bl, senest d 10. januar.
Når der er betalt, er du endelig tilmeldt.
Der er maks. 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.
Ps. Der er 4 forklæder i overskud, først til mølle med at få sit eget forklæde med logo på til 100 kr.
Omtale
Første gang med Tilberedning af vild er nu overstået
Tilmeldingen var god, holdet blev fyldt op med gl. og nye ”kokke”
Menu:
Forret, Stjernekaster
Hovedret, Stegte rågebryster
Dessert, Fuglereder med vaniljefløde og stikkelsbærkompot
Tre retter med dejlig mad, fra alle holdene, vi venter spændt til næste gang med Tilberedning af vildt d. 14. Februar
Tak for en god aften, med madkunsten i højsæde
Kokke hilsner fra
Mette, Karsten og Gordon