Tilberedning af vildt

14. februar

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange med tilberedning.

 

Det bliver onsdage vi afholder Tilberedning af vildt, d. 14/2, 13/3 og 13/11 fra 17.30 til 21.30

Den tredje gang (marts måned) kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

 

Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.

Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst i marts) bliver 450 kr.

Husk drikkevarer til eget forbrug

 

Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Gordon tlf. 4019 5320. Betaling på Mobilepay nr. 1888bl, senest d 10. januar.

Når der er betalt, er du endelig tilmeldt.

 

Der er maks. 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

Ps. Der er 4 forklæder i overskud, først til mølle med at få sit eget forklæde med logo på til 100 kr.

 

Omtale

Anden gang med tilberedning af vildt er vel overstået

Denne gang var der travlt på holdene, opskrifterne var lange og mange!

Alle hold nåede målet, med en perfekt tre retters menu

 

Forret               Leverpostej af rådyr, hjemmebagt gl. dags franskbrød

Hovedret          Dådyrsteg stegt

Dessert            Fastelavnsboller

 

Vi glæder os til næste gang d. 13. marts, her har vi mulighed for at invitere en gæst til spisning.

 

Hent opskrifterne

 

Kokke hilsner fra

Mette, Karsten og Gordon

 

 

16. januar

Omtale