Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange med tilberedning.
Det bliver onsdage vi afholder Tilberedning af vildt, d. 14/2, 13/3 og 13/11 fra 17.30 til 21.30
Den tredje gang (marts måned) kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.
Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!
Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.
Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst i marts) bliver 450 kr.
Husk drikkevarer til eget forbrug
Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Gordon tlf. 4019 5320. Betaling på Mobilepay nr. 1888bl, senest d 10. januar.
Når der er betalt, er du endelig tilmeldt.
Der er maks. 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.
Ps. Der er 4 forklæder i overskud, først til mølle med at få sit eget forklæde med logo på til 100 kr.
Omtale
Anden gang med tilberedning af vildt er vel overstået
Denne gang var der travlt på holdene, opskrifterne var lange og mange!
Alle hold nåede målet, med en perfekt tre retters menu
Forret Leverpostej af rådyr, hjemmebagt gl. dags franskbrød
Hovedret Dådyrsteg stegt
Dessert Fastelavnsboller
Vi glæder os til næste gang d. 13. marts, her har vi mulighed for at invitere en gæst til spisning.
Kokke hilsner fra
Mette, Karsten og Gordon