Tilberedning af vildt

17. marts

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder selv igen i år, tilberedning af vildt på Barrit skole med tre gange.

”Kokken” Gordon Skov, vil hjælpe til med indkøb, information osv. Der vil være opskrifter til alle.

 

Menuen fastsættes af kokken.

· januar er det Hans Peter

· februar er det Michael B.

· marts er det Poul Erik P.

 

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.

 

Det bliver tirsdage vi afholder tilberedning af vildt.

Datoer er: d. 21. januar, d. 18. februar og den 17. marts, alle gange fra 17.30 til 21.30.

 

Den sidste gang kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 450 kr.

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d 8.januar.

Der er max 12 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

Med god appetit

Poul Erik Poulsen.

Omtale

Der var fuld hold mht. tilmeldinger. Dejligt når der støttes op omkring arrangementerne.

Vi delte os i to hold, og lavede en tre retters på hvert hold.

 

Forret var lakse stykker med porre i cremet sauce, tilbehør var rysteribs med knas til. En lidt stor forret, men den gled da nemt ned (hent opskriften).

 

Hovedretten var fasanbrystfileter og lår, med druer og valnødder. Hvis I ikke har smagt tilbehøret skal i prøve det, det er nemt at lave og det smager fantastisk. Til fire personer bruges der 75 g. honning, 50 g. smør, 40 g. valnødder og halve vindruer. Honningen smeltes og der tilsættes smør, når det er smeltet tilsættes valnødder og druer og lad det simre i få min. Hertil var der lavet hassel bagte kartofler (hent opskriften).

 

Dessert pandekager med nutella, kagecreme og søde jordbær. Her var det ikke alle der kunne spise op! Kok nr. to (Michael) havde lidt problemer med at styre sin kagecreme, der var kommet et nul for meget i opskriften, men han fik cremen til at smage alligevel (hent opskriften).

 

Tak for en dejlig aften til de fremmødte, og vi glæder os til næste gang d. 19. februar, hvor kok to står for arrangementet.

 

Gordon Skov

 

 

19. januar

Omtale