Tilberedning af vildt

13. marts

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder Tilberedning af vildt på Barrit skole med fire gange med tilberedning.

 

Det bliver onsdage vi afholder Tilberedning af vildt, d. 13/3 og 13/11 fra 17.30 til 21.30

Den 13. marts kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

 

Menuen laves løbende, alt efter hvad vi kan skaffe!

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler, fejes gulv osv.

Prisen for de 2 gange (inklusiv din gæst) bliver 300 kr.

Husk drikkevarer til eget forbrug

 

Tilmelding til Karsten tlf. 2213 2820, el. Gordon tlf. 4019 5320. Betaling på Mobilepay nr. 1888bl, senest d 10. januar.

Når der er betalt, er du endelig tilmeldt.

 

Der er maks. 18 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

Ps. Der er 4 forklæder i overskud, først til mølle med at få sit eget forklæde med logo på til 100 kr.

 

Omtale

3. gang med tilberedning af vildt, hvor sin anden halvdel kunne deltage, med til en god mad oplevelse.

Det blev til total 28 deltagere, det er dejlig med så mange tilmeldinger, men det gav også travlhed i køkkenet før påhæng mødte op omkring kl. 19.30.

 

Forret:

Fasan med champignon og selvfølgelig fløde, fantastisk god smag

 

Hovedret:

Tournedos af Krondyr filet, tilbehør hassel back kartofler, brombærsauce, asparges, gulerødder og svampe og hindbær glace. Der måtte hjælp fra forret og dessert hold, ellers var vi aldrig kommet i mål, men det lykkedes.

 

Dessert:

Lun chokolade fondant, med is og rabarber sauce, det var prikken over i’et

 

En dejlig aften i madens verden, vi venter på november måned, hvor det er sidste gang for tilberedning for i år.

 

Tak for en god aften til alle deltagere.

 

Hilsner fra

Mette, Karsten og Gordon

 

 

16. januar

Omtale